Zapraszamy do degustacji piwa warzonego na Kociewiu, gdzie pod czujnym okiem piwowara i gości pubu siedzących wokół kadzi piwowarskich odbywa się proces warzenia brzeczki piwnej.
Nasze piwa są naturalnie mętne i niepasteryzowane. Podczas produkcji w Browarze Kociewskim nie stosujemy procesów filtracji i pasteryzacji, dzięki czemu uzyskujemy trunek zawierający pełen bukiet smaków i aromatów.
Inżynierowie, technolodzy i przemysłowcy dostrzegają w nim- cykl zjawisk fizykochemicznych, Starożytni Szamani dostrzegali- Magie, Średniowieczni Mnisi zakonni mistycyzm, Mistrzowie piwowarscy smak, kunszt i doświadczenie.
A Ty?
Próbując naszego piwa rozlewanego prosto z tanku i obserwując ten proces sam zdecydujesz czy poczujesz magię największego Browaru restauracyjnego w Polsce.
Ale pamiętaj
Don’t try this alone
Randy Moscher
więc zabierz ze sobą przyjaciół bądź zabierz piwo do nich.